UA-210557440-1Yardım perde teklif

GENEL

Perdeteklifal.com nedir?

Perdeteklifal.com yaptıracak bir işi veya istediği bir hizmeti olan müşteriler ile hizmet verenleri internet ortamında kolayca buluşturmayı amaçlayan bir portaldır. Bilgisayarından, tabletinden yada akıllı telefonundan birkaç dokunuşla, kısa sürede kaliteli hizmet almanı sağlar. Profesyonelleri ayağına getirir, karşılaştırma yapmanı sağlar. Diğer kullanıcıların yorumlarını görerek en sağlıklı seçimi yapmana yardımcı olur.


Perdeteklifal.com nasıl çalışıyor?

Perdeteklial.com hizmet ihtiyacı olanları hizmet verenler ile cep telefonu, tablet veya bilgisayar aracılığı ile, internet ortamında buluşturmayı amaçlar. Müşteriler, ihtiyaçlarını anlatan kısa bir formu kolaylıkla doldururlar ve sisteme telefon numaraları ile üye olurlar. Hizmet verenler ise hizmet profillerini oluştururarak talepleri beklerler.. Perdeteklifal.com gelen talepleri, ilgili hizmet verenlere sms aracılığı ile bildirir. Müşteriler en fazla 5 hizmet verenden teklif alır ve karşılaştırma yaparak bir teklifi seçer. Müşteriler bu aşamada hizmet verenlerin iletişim bilgilerine ulaşabilir. Tekliflerden birini seçtikten sonra da hizmet veren hakkında yorum ve değerlendirme yapar.


Ustalar / Firmalar Perdeteklifal.com un çalışanları mı?

Hayır. Perdeteklifal.com sistemine kayıtlı firmaların hiçbiri ile Perdeteklifal.com arasında bir bağlantı yoktur. Perdeteklifal.com hizmet veren olarak değil, hizmet verenler ile arayanları bir araya getiren kişi rolünü üstlenir.

 

ÖDEME

Yaptıracağım işin ücretini kime ödüyorum?

Perdeteklifal.com işin ücreti noktasında müdahil değildir. Ücret ödeme seninle hizmet veren arasındadır. Perdeteklifal.com senden, alacağın hizmetle alakalı hiçbir ücret talep etmez.

Perdeteklifal.com benden ücret alıyor mu?

Perdeteklial.com'da talep oluşturmak, teklif toplamak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamiyle ücretsizdir. Perdeteklifal.com senden, alacağın hizmetle alakalı hiçbir ücret talep etmez

 

TEKLİF ALIMI VE SEÇİMİ

Teklif almak ücretli mi?

Perdeteklial.com'da talep oluşturmak, teklif toplamak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamiyle ücretsizdir. Perdeteklifal.com senden, alacağın hizmetle alakalı hiçbir ücret talep etmez


Hangi teklifi seçmeliyim?

Perdeteklifal.com olarak en iyi hizmet verenlerden, en kısa zamanda, mümkün olan en iyi teklifleri alman için çalışıyoruz. Hizmet verenler bizim bünyemizde olmadığından, onları sistemimize girilen yorumlar doğrultusunda tanıyoruz. Hizmet verenleri inceleyebilmen ve kıyaslayabilmen amacıyla profil sayfalarını incelemene olanak sunuyoruz. Perdeteklifal.com olarak hizmet verenler açısından tarafsız konumdayız ve teklif seçimi müşterilerimize bırakıyoruz. Bu doğrultuda teklif seçmeden önce hizmet verenlerin profilindeki bilgilere, telefonda ya da keşif randevusunda sizde bıraktığı izlenime, iş kriterlerinde ve ödeme planı ve zamanlamasında hemfikir olmak için sözleşme yapmaya dikkat etmenizi öneriyoruz.


Teklifi seçmeden önce hizmet verenle görüşebilir miyim?

Perdeteklifal.com sistemi üzerinden tanışan kullanıcılar ile hizmet verenlerin iletişimlerini engellemez, aksine daha sağlıklı koşullarda iletişim kurabilmeniz için yardımcı olmaya çalışır. Sana teklif sunan hizmet verenin iletişim bilgisini teklif detayında bulabilir, ayrıca aynı ekrandaki mesajlaşma seçeneğini de kullanabilirsin.



Teklif seçmemin önemi ne? Amaç teklif almak değil mi?

Teklif seçmen sana diğer teklif verenlerin ulaşmasını engeller ve teklif sahibi olan hizmet verenle aranda bir bağ oluşturur. Teklif seçtikten sonra işin yaptırılacağı tarihe randevunu ayarlayabilirsin. İşi yaptırdıktan sonra hizmet veren hakkındaki yorumlarını girmeyi unutma. Gireceğin yorum ve vereceğin puan hizmet verenin değerlendirilmesinde önemli rol oynar. Diğer hizmet alanların kaliteli hizmet verenlerle çalışmasını sağlar.



Yeterli sayıda teklif almadım. Ne yapabilirim?

Teklifleri yeterli bulmadıysan ve hiçbir hizmet vereni seçmeyi düşünmüyorsan, daha detaylı bilgi vererek bir talep formu daha doldurmayı deneyebilirsin. Farklı hizmet verenlerin de dikkatini çekmek için talebine fotoğraf eklemeyi deneyebilirsin.



Teklif toplama süresi bitmeden teklif seçebilir miyim?

Teklif toplama süresi bitimine kadar en fazla 5 teklif alabilirsin fakat eğer beğendiğin bir teklif varsa bu sürenin bitimini beklemene gerek yok. Hizmet verenle anlaşmanıza bağlı olarak hemen teklifi seçebilirsin. Bir teklifi seçtiğin takdirde, talebine daha fazla teklif sunulmaz ve diğer teklifler kaybetmiş sayılır.

 
 
Bize Ulaşmak İçin
Tüm Haklar Saklıdır.   
  • Zebra Perde
  • Stor Perde
  • Fon Perde
  • Tül Perde
  • Çiftli Sistem Tül Stor Perde
  • İp Perde
  • Alimunyum Jaluzi Perde
  • Ahşap Jaluzi Perde
  • Pvc Dikey Perde
  • Tül Dikey Perde
  • Motorlu Perde 
  • Sahne Perdeleri
  • Proje Perdeleri